Info ang. start på SFO for 1. april-forældre

Kære børn og forældre

Så nærmer tiden sig heldigvis til, at I skal i SFO. I skal vide, at vi glæder os til at se jer.

Første dag på Hastrupskolens SFO bliver onsdag den 15. april, hvor vi vil tage godt imod jer og samtidig hejse vores flag. Vi håber, at I kan komme i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 10.00, hvor vi vil modtage jer på vores legeplads. Vi vil opfordre til, at det kun er forældre der kommer sammen med jer.

Det vil uden tvivl blive en noget anderledes opstart på vores dejlige SFO, så her får I kort nogle praktiske informationer:

• I vil blive mødt af os voksne og få anvist jeres garderobe, og få vist hvor I skal aflevere jeres madpakke.
  • I skal hver dag have en god madpakke med samt drikkedunk og frugt, da vi ikke serverer frugt mv., før vi er ovre coronakrisen.
  • Vi spiser frokost hver dag kl. 11.00.
  • Alle Sundhedsstyrelsens anvisninger vil blive fulgt meget nøje med hensyn til rengøring og rene toiletforhold. Der vil selvfølgelig være håndsprit og sæbe.
  • Vi vil udsende løbende informationer på Aula og samtidig lægge materialet på skolens hjemmeside: https://hastrupskolen.aula.dk/

Skulle I have spørgsmål, så er I velkommen til at ringe til mig på 31 43 29 79.

På vegne af personalet

Troels Clausen